Dushi Blog

Het leukste blog over Curaçao
Aanmelden nieuwsbrief

Geniet van het witte zand van Cas Abao Beach

Curaçao kent ongeveer 40 prachtige stranden wat het kiezen naar welk strand je gaat niet echt makkelijker maakt. Één van de mooiste stranden van Curaçao is Cas Abou Met zijn heldere turquoise water, uitwaaierende palmbomen en wit zand, laat Cas Abao u uw vlucht naar huis annuleren. Het is echt een paradijs! Geen verrassing, het is een favoriet onder de lokale bevolking en toeristen, en is zelfs uitgeroepen tot een van de meest ongerepte stranden van Curaçao.

Snorkelen direct voor de kust

Je kunt hier gelijk voor de kust snorkelen! Loop gewoon zo’n 15 meter dat kristalheldere water in, zet een snorkelsetje op en begin te zwemmen. Je bent meteen omringd door veel verschillende soorten kleurrijke vissen! Het is als zwemmen in een aquarium. Met een beetje geluk kun je hier ook schildpadden tegenkomen tijdens het snorkelen. Voor duikers is dit natuurlijk ook een prachtig strand om de zee in te gaan en een stuk dieper te gaan dan de snorkelaars.

Faciliteiten van Cas Abou

Bij het strand van Cas Abou vindt u een leuke bar met restaurant waar je heerlijk kunt gaan lunchen of even een drankje kunt bestellen. Ook vind je bij Cas Abou douches voor na het zwemmen en kluisjes om je waardevolle spullen in te leggen. U kunt hier ook naar de duikwinkel of je heerlijk laten masseren op het strand. Kortom alles wat u nodig hebt om een hele dag op het strand te liggen is hier binnen handbereik.

         Toegang: Je kunt hier alleen met de auto komen en parkeren op het parkeerterrein.

         Uren: 8.00 tot 18.00 uur per dag

         Toegangsprijs per auto (4 personen): 10 ANG (ongeveer €5) – Maandag tot zaterdag, 4 personen; 12.50 ANG (ongeveer €6) Zondagen en feestdagen; 2.50 ANG (ongeveer€1,25) per persoon extra.

Lees ook deze blogs!

Laat hieronder uw reactie achter

2 + 3 =