Dushi Blog

Het leukste blog over Curaçao
Aanmelden nieuwsbrief

Ontdek geheime uitzichten op Santa Marta Lookout & Beach

 

Ben je een liefhebber van verborgen plekjes waar niet alle toeristen komen? Een plek waarvan niet veel mensen het bestaan kennen is Santa Marta Lookout & Beach. Het is een verborgen pareltje waar je werkelijk een prachtig uitzicht hebt. Hier kun je uren lekker zitten en kijken. Het is voornamelijk bekend door het verlaten resort wat hier zit.

Mooiste uitzicht van Curaçao

Deze uitkijkpost heeft misschien wel het mooiste uitzicht van heel Curaçao. Er is gewoon iets sprookjesachtigs aan dezer plek. De horizon, de kleuren van het landschap en de vorm van de baai

Het resort ligt vlakbij het dorp Soto op Bandábou. De borden wijzen vanzelf de weg als je in de richting van Lagun rijd. Als je de juiste afslag hebt gevonden ga dan niet in één keer door naar beneden maar let op want onderweg kom je langs het uitkijk punt.

Verlaten Resort

Nadat je foto’s hebt genomen en lekker hebt genoten van het uitzicht rijd je nog een klein stuk door. Je komt dan vanzelf uit bij het verlaten resort wat ooit een toplocatie was voor mensen met een hoop centen. Toch is het failliet gegaan in 2009 en is er daarna nooit meer wat aan gedaan. Op de muren in graffiti gespoten en het zwembad met zwembadbar is leeg.

Santa Martha Beach

Als je hier ook uitgekeken bent en foto’s hebt gemaakt rijd je door naar het verlaten strandje. Hier is bijna nooit iemand en kun je lekker rustig liggen. Let wel goed op je spullen! Omdat het zo rustig is is er vrijwel geen sociale controle. Voor stranden met meer faciliteiten kun je in ons stranden overzicht kijken

Lees ook deze blogs!

Laat hieronder uw reactie achter

15 + 6 =