Dushi Blog

Het leukste blog over Curaçao
Aanmelden nieuwsbrief

Maak een klifsprong bij de Kleine Knip

Wil je op graag een hoge klifsprong maken? Dat kan, de kleine knip is een heel populair gratis strand tussen Westpunt en Lagun. Het is het meest laaggelegen strand van het eiland. Niet alleen is het perfect om te zonnebaden en te snorkelen, maar je hebt ook de mogelijkheid om op 20 meter hoogte in het blauwste water te springen dat je ooit zult zien.

Klifsprong is gevaarlijk

Veel mensen zijn hier een beetje angstig voor maar dat hoeft niet. Zelfs kinderen springen hier rustig het water is. Wees wel voorzichtig!! Doordat er zoveel rotsen zijn en het water zo helder is een foutje zo gemaakt. Als je eenmaal gesprongen bent klim dan niet via die rotsen weer omhoog maar zwem gewoon naar het strand en neem de trap terug.

Een strand waar niet heel veel toeristen komen

Wil je nog een ander verbazingwekkend deel over Playa Kenepa weten? Nauwelijks toeristen! Dit betekent minder vechten tegen de drukte voor een plek op het strand en meer tijd om te genieten van het paradijs. Zorg er wel voor dat je alles meeneemt zoals wat te drinken en wat te eten. Je hebt hier namelijk een kleine snackbar die alleen geopend is in het weekend. Neem ook wat munten mee om de douche te kunnen gebruiken. Het is namelijk wel aan te raden om het zout van je af te spoelen bij het verlaten van het strand.

In de buurt

Maak je een rondje om het eiland of ben je van plan nog iets verder te rijden. In de buurt van de Kleine Knip vind je ook de Grote knip en andere prachtige stranden. Ook zie je hier prachtige huizen naast vervallen krotten staan. Dit maakt het verschil op het eiland wel extra duidelijk. De meeste mensen zijn hier arm.

Lees ook deze blogs!

Reclame vak

  • Zwembad
  • Airco
  • 5 prachtige badkamers

Laat hieronder uw reactie achter

6 + 6 =